Sooters ajándékutalvány

Milyen ajándékutalványt rendelhetsz?

Az ajándékutalványokkal nem lőhetünk mellé, hiszen az ajándékozott arra költi, amire valóban vágyik. A nálunk vásárolt utalványok bármilyen termékre vagy szolgáltatásra beválthatóak, megkötések nélkül. Arra is gondoltunk, hogy ne csak egyféle utalványt ajándékozhass, ezért a következő címletek közül választhatsz:

  • 3000 Ft értékű ajándékutalvány
  • 5000 Ft értékű ajándékutalvány
  • 10 000 Ft értékű ajándékutalvány

Ajándékozz mosolyt szeretteidnek Sooters ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalvány készítésekor nagy hangsúlyt helyezünk a papír minőségére, exkluzív, prémium minőségű papírra nyomtatjuk, hogy ne csak értékes, de egyben mutatós is legyen az ajándékod. A megrendelés után futárszolgálattal juttatjuk el a kártyát a megadott szállítási címedre.

Válassz Sooters ajándékutalványt

Rendeld meg most! »

Néhány hasznos információ

Mire válthatom be a Sooters ajándékutalványt?
A nálunk vásárolt ajándékutalványok bármilyen termékünkre vagy szolgáltatásunkra beválhatóak, korlátozás nélkül.

Hogyan kapom meg az ajándékutalványt?
A rendelés után a megadott email címre küldjük neked a visszaigazoló email-t a kártya megvásárlásáról. Ezt követően futárszolgálattal vagy az általad választott ügyfélpontra küldjük neked, az exkluzív, prémium papírra nyomtatott ajándékutalványt.

Hogyan válthatom be az utalványt?
A kiküldött ajándékutalvány tartalmazni fog egy kódot is. Vásárláskor ezzel a kóddal vehető igénybe a kedvezmény. Nem kell mást tenned, mint az rendeléskor a megadott mezőbe beírni a kapott kódot, és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezményt.

Átruházható-e az ajándékutalvány?
Természetesen ennek nincs akadálya.

Ha kisebb összegben vásárolok, mi történik a fennmaradó kedvezménnyel?
Sajnos a töredék összegeket nem tudjuk nyilvántartani, ezért érdemes az utalvány teljes összegét elkölteni a vásárláskor.