Sooters ajándékutalvány

Milyen ajándékutalványt rendelhetsz?

Az ajándékutalványokkal nem lőhetünk mellé, hiszen az ajándékozott arra költi, amire valóban vágyik. A nálunk vásárolt utalványok bármilyen termékre vagy szolgáltatásra beválthatóak, megkötések nélkül. Arra is gondoltunk, hogy ne csak egyféle utalványt ajándékozhass, ezért a következő címletek közül választhatsz:

  • 3000 Ft értékű ajándékutalvány
  • 5000 Ft értékű ajándékutalvány
  • 10 000 Ft értékű ajándékutalvány

Ajándékozz mosolyt szeretteidnek Sooters ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalvány készítésekor nagy hangsúlyt helyezünk a papír minőségére, exkluzív, prémium minőségű papírra nyomtatjuk, hogy ne csak értékes, de egyben mutatós is legyen az ajándékod. A megrendelés után futárszolgálattal juttatjuk el a kártyát a megadott szállítási címedre.

Válassz Sooters ajándékutalványt

Rendeld meg most! »

Néhány hasznos információ

Mire válthatom be a Sooters ajándékutalványt?
A nálunk vásárolt ajándékutalványok bármilyen termékünkre vagy szolgáltatásunkra beválhatóak, korlátozás nélkül.

Hogyan kapom meg az ajándékutalványt?
A rendelés után a megadott email címre küldjük neked a visszaigazoló email-t a kártya megvásárlásáról. Ezt követően futárszolgálattal vagy az általad választott ügyfélpontra küldjük neked, az exkluzív, prémium papírra nyomtatott ajándékutalványt.

Hogyan válthatom be az utalványt?
A kiküldött ajándékutalvány tartalmazni fog egy kódot is. Vásárláskor ezzel a kóddal vehető igénybe a kedvezmény. Nem kell mást tenned, mint az rendeléskor a megadott mezőbe beírni a kapott kódot, és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezményt.

Átruházható-e az ajándékutalvány?
Természetesen ennek nincs akadálya.

Ha kisebb összegben vásárolok, mi történik a fennmaradó kedvezménnyel?
Sajnos a töredék összegeket nem tudjuk nyilvántartani, ezért érdemes az utalvány teljes összegét elkölteni a vásárláskor.

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »