Egyedi tarisznya

Remek ajándék ballagó diákoknak!

Egyedi ballagási tarisznya fényképpel, grafikával, szöveggel ellátva. Ha te is kreatívabb ballagási tarisznyára vágysz, vagy  jól jönne egy bolondos darab, akkor ne habozz! 

Új termékünket az egyedi tarisznyát bátra ajánljuk neked vagy az osztályod tagjainak. Osztályok részére egyedi árajánlat!

Sok előnye között legjobb, hogy

  • Képet is elhelyezhetsz rajta
  • Tartós nyomat
  • Fehér, fényes szatén anyagú

A tarisznyát már 1590 Ft-ért megvásárolhatod!

Tervezz egyet magadnak, vagy hozd össze a haverokat és tervezzétek meg együtt a ballagási tarisznyát!

Teljes osztályok részére egyedi személyre szóló árajánlat biztosítunk! Kérlek írj a sooters@sooters.hu email címre!

 

Tervezz egyedi ballagási tarisznyát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »