Egyedi tarisznya

Remek ajándék ballagó diákoknak!

Egyedi ballagási tarisznya fényképpel, grafikával, szöveggel ellátva. Ha te is kreatívabb ballagási tarisznyára vágysz, vagy  jól jönne egy bolondos darab, akkor ne habozz! 

Új termékünket az egyedi tarisznyát bátra ajánljuk neked vagy az osztályod tagjainak. Osztályok részére egyedi árajánlat!

Sok előnye között legjobb, hogy

  • Képet is elhelyezhetsz rajta
  • Tartós nyomat
  • Fehér, fényes szatén anyagú

A tarisznyát már 1590 Ft-ért megvásárolhatod!

Tervezz egyet magadnak, vagy hozd össze a haverokat és tervezzétek meg együtt a ballagási tarisznyát!

Teljes osztályok részére egyedi személyre szóló árajánlat biztosítunk! Kérlek írj a sooters@sooters.hu email címre!

 

Tervezz egyedi ballagási tarisznyát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »