Egyedi tarisznya

Remek ajándék ballagó diákoknak!

Egyedi ballagási tarisznya fényképpel, grafikával, szöveggel ellátva. Ha te is kreatívabb ballagási tarisznyára vágysz, vagy  jól jönne egy bolondos darab, akkor ne habozz! 

Új termékünket az egyedi tarisznyát bátra ajánljuk neked vagy az osztályod tagjainak. Osztályok részére egyedi árajánlat!

Sok előnye között legjobb, hogy

  • Képet is elhelyezhetsz rajta
  • Tartós nyomat
  • Fehér, fényes szatén anyagú

A tarisznyát már 1990 Ft-ért megvásárolhatod!

Tervezz egyet magadnak, vagy hozd össze a haverokat és tervezzétek meg együtt a ballagási tarisznyát!

Teljes osztályok részére egyedi személyre szóló árajánlat biztosítunk! Kérlek írj a sooters@sooters.hu email címre!

 

Tervezz egyedi ballagási tarisznyát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

S.O.S. helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »