Egyedi tarisznya

Remek ajándék ballagó diákoknak!

Egyedi ballagási tarisznya fényképpel, grafikával, szöveggel ellátva. Ha te is kreatívabb ballagási tarisznyára vágysz, vagy  jól jönne egy bolondos darab, akkor ne habozz! 

Új termékünket az egyedi tarisznyát bátra ajánljuk neked vagy az osztályod tagjainak. Osztályok részére egyedi árajánlat!

Sok előnye között legjobb, hogy

  • Képet is elhelyezhetsz rajta
  • Tartós nyomat
  • Fehér, fényes szatén anyagú

A tarisznyát már 1590 Ft-ért megvásárolhatod!

Tervezz egyet magadnak, vagy hozd össze a haverokat és tervezzétek meg együtt a ballagási tarisznyát!

Teljes osztályok részére egyedi személyre szóló árajánlat biztosítunk! Kérlek írj a sooters@sooters.hu email címre!

 

Tervezz egyedi ballagási tarisznyát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék a vidám hétköznapokért Szeretjük az egyedi dolgokat, hiszen a legszürkébb hétköznapokat is színessé tehetik. Talán nem is gondolnánk, hogy még a leghétköznapibb dolgainkat is, mint például egy bögre, egyedülállóvá varázsolhatjuk egy jól megválasztott fotóval, vagy felirattal. Mitől lesz különleges egy fényképes bögre?

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv készítése

Fotókönyv készítése

Mielőtt fotókönyv készítésbe fogsz! Az online fotókönyv szerkesztőprogramoknak köszönhetően már egyáltalán nem ördöngösség elkészíteni egy fotókönyvet. Ha igazán igényes, szépen kidolgozott fotókönyvet szeretnénk, érdemes elolvasni néhány kulisszatitkot. Az alapvető feladatok, mielőtt fotókönyvet készítünk

Elolvasom a bejegyzést »
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »