Fényképes plüss állat

Összekötnéd a szórakozást legkedvesebb emlékeiddel? Készíts fényképes játékokat, és ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek! Meglepnéd párod, gyermeked egy fényképes plüssmackóval?

Fényképes játékok a Sooters-től!

Mindenkinek egyaránt örömöt szerez a kedves plüss maci, plüss nyuszi , bárány rénszarvas kedvenc digitális fotóddal díszítve!

Fényképes plüss játék készítése az online szerkesztő programmal, néhány kattintás.
Méret: 20 cm (nyomtatható képméret: 5,0 cm x 4,0 cm)
Póló anyag: 100 % poliészter (30° C-on mosható)

Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra és most a Maci mindössze 4990 helyett 3990 Ft lehet a tiéd.

Fényképes plüss tervező

Irány a szerkesztő felület »

 

Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »