Fényképes plüss állat

Összekötnéd a szórakozást legkedvesebb emlékeiddel? Készíts fényképes játékokat, és ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek! Meglepnéd párod, gyermeked egy fényképes plüssmackóval?

Fényképes játékok a Sooters-től!

Mindenkinek egyaránt örömöt szerez a kedves plüss maci, plüss nyuszi , bárány rénszarvas kedvenc digitális fotóddal díszítve!

Fényképes plüss játék készítése az online szerkesztő programmal, néhány kattintás.
Méret: 20 cm (nyomtatható képméret: 5,0 cm x 4,0 cm)
Póló anyag: 100 % poliészter (30° C-on mosható)

Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra és most a Maci mindössze 4990 helyett 3990 Ft lehet a tiéd.

Fényképes plüss tervező

Irány a szerkesztő felület »

 

Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »