Fényképes plüss állatfigurák

Összekötnéd a szórakozást legkedvesebb emlékeiddel? Készíts fényképes játékokat, és ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek! Meglepnéd párod, gyermeked egy fényképes plüssmackóval?

Fényképes játékok a Sooters-től!

Mindenkinek egyaránt örömöt szerez a kedves plüss maci, plüss nyuszi , bárány rénszarvas kedvenc digitális fotóddal díszítve!

Fényképes plüss játék készítése az online szerkesztő programmal, néhány kattintás.
Méret: 20 cm (nyomtatható képméret: 5,0 cm x 4,0 cm)
Póló anyag: 100 % poliészter (30° C-on mosható)

Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra és most a Maci mindössze 6990 Ft-ért lehet a tiéd.

Fényképes plüss maci

Fényképes plüss állatfigurák

Fényképes plüss tervező

Irány a szerkesztő felület »

 

Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

S.O.S. helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »