Fényképes plüss állat

Összekötnéd a szórakozást legkedvesebb emlékeiddel? Készíts fényképes játékokat, és ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek! Meglepnéd párod, gyermeked egy fényképes plüssmackóval?

Fényképes játékok a Sooters-től!

Mindenkinek egyaránt örömöt szerez a kedves plüss maci, plüss nyuszi , bárány rénszarvas kedvenc digitális fotóddal díszítve!

Fényképes plüss játék készítése az online szerkesztő programmal, néhány kattintás.
Méret: 20 cm (nyomtatható képméret: 5,0 cm x 4,0 cm)
Póló anyag: 100 % poliészter (30° C-on mosható)

Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra és most a Maci mindössze 4990 helyett 3990 Ft lehet a tiéd.

Fényképes plüss tervező

Irány a szerkesztő felület »

 

3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »
Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Volt már téma, miért jó céges ajándéktárgyakat készíttetni, akár kollégáknak, akár üzleti partnereinknek szánjuk. Egyre terjed ez a trend, de még mindig sok cégvezetőnek eszébe sem jut ilyesmi, legfeljebb, ha valami kihagyhatatlan akcióval találja szemben magát, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Elolvasom a bejegyzést »
Új divat: az online naptár készítés

Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

Elolvasom a bejegyzést »