Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

 

Csináld magad online pofonegyszerűen!

Ha kicsit jobban belegondolunk, miért nem szeretjük a hagyományos naptárakat, prózaibb lesz a válasz, mint gondolnánk. Egyszerűen azért, mert semmitmondóak, olyan virágcsokros, kiscicás, kiskutyás fotókkal rakják teli őket, ami csak egy a sok közül. De milyen jól nézne ki, ha a család kedvenc Cirmije nézne vissza ránk januárban, vagy valamelyik nyári hónap képe az a tengerpart lenne, ahol tavaly sütkéreztünk. Ennél még rosszabb, hogy az asztali naptárak többségében még képek sincsenek, pedig hogy feldobná a monoton munkanapokat, ha kicsit színesebbek lennének.

Leginkább a fenti okok miatt néhány éve megpróbálkoztunk az online naptár készítéssel, ami egyszerűbbnek bizonyult, mint azt előre gondoltuk volna. Azóta pedig nincs megállás, minden év végén elkészül a saját példányunk, és külön egyedi tervezésű naptárt kapnak a szülők és nagyszülők is.

Do it yourself!

Az utóbbi időben agyon divatos kifejezéssé vált a DIY, vagyis a „do it yourself” kifejezés, ami nagyjából annyit jelent: csináld magad! Ma már nem az a nagyszám, ha bemegyünk a boltba, és veszünk valami dizájnos dolgot. Az igazán menő az, ha mi magunk készítjük el.

Persze ehhez legtöbbször kell némi kézügyesség, sok-sok türelem, és idő, amiből valahogy sosincs elég. Így marad a kapkodás, és a bosszankodás, ha emiatt mégsem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztük. Pedig ennek az egésznek éppen az lenne az értelme, hogy élvezzük, amit csinálunk.

Az online fényképes naptár készítés pont egy ilyen „csináld magad” program lehet, mert kis kreativitással igazán szuper dolgokat alkothatunk, mivel egy könnyen kezelhető online naptár készítő program lesz a segítségünkre. Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amit mi szeretnénk, és az is garantált, hogy élvezni fogjuk a fotóválogatás és az összeállítás minden percét.

Igazi terápiás program ez, mikor végre kikapcsolhatunk, és átélhetjük az alkotás örömét.

 

Akit érdekelnek a részletek, figyeljen, mert a következőkben megmutatjuk azt is, hogyan lehet lépésről lépésre haladva egy kényelmes fotelben ülve online naptárt készíteni.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »