Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

 

Csináld magad online pofonegyszerűen!

Ha kicsit jobban belegondolunk, miért nem szeretjük a hagyományos naptárakat, prózaibb lesz a válasz, mint gondolnánk. Egyszerűen azért, mert semmitmondóak, olyan virágcsokros, kiscicás, kiskutyás fotókkal rakják teli őket, ami csak egy a sok közül. De milyen jól nézne ki, ha a család kedvenc Cirmije nézne vissza ránk januárban, vagy valamelyik nyári hónap képe az a tengerpart lenne, ahol tavaly sütkéreztünk. Ennél még rosszabb, hogy az asztali naptárak többségében még képek sincsenek, pedig hogy feldobná a monoton munkanapokat, ha kicsit színesebbek lennének.

Leginkább a fenti okok miatt néhány éve megpróbálkoztunk az online naptár készítéssel, ami egyszerűbbnek bizonyult, mint azt előre gondoltuk volna. Azóta pedig nincs megállás, minden év végén elkészül a saját példányunk, és külön egyedi tervezésű naptárt kapnak a szülők és nagyszülők is.

Do it yourself!

Az utóbbi időben agyon divatos kifejezéssé vált a DIY, vagyis a „do it yourself” kifejezés, ami nagyjából annyit jelent: csináld magad! Ma már nem az a nagyszám, ha bemegyünk a boltba, és veszünk valami dizájnos dolgot. Az igazán menő az, ha mi magunk készítjük el.

Persze ehhez legtöbbször kell némi kézügyesség, sok-sok türelem, és idő, amiből valahogy sosincs elég. Így marad a kapkodás, és a bosszankodás, ha emiatt mégsem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztük. Pedig ennek az egésznek éppen az lenne az értelme, hogy élvezzük, amit csinálunk.

Az online fényképes naptár készítés pont egy ilyen „csináld magad” program lehet, mert kis kreativitással igazán szuper dolgokat alkothatunk, mivel egy könnyen kezelhető online naptár készítő program lesz a segítségünkre. Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amit mi szeretnénk, és az is garantált, hogy élvezni fogjuk a fotóválogatás és az összeállítás minden percét.

Igazi terápiás program ez, mikor végre kikapcsolhatunk, és átélhetjük az alkotás örömét.

 

Akit érdekelnek a részletek, figyeljen, mert a következőkben megmutatjuk azt is, hogyan lehet lépésről lépésre haladva egy kényelmes fotelben ülve online naptárt készíteni.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »