Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

 

Csináld magad online pofonegyszerűen!

Ha kicsit jobban belegondolunk, miért nem szeretjük a hagyományos naptárakat, prózaibb lesz a válasz, mint gondolnánk. Egyszerűen azért, mert semmitmondóak, olyan virágcsokros, kiscicás, kiskutyás fotókkal rakják teli őket, ami csak egy a sok közül. De milyen jól nézne ki, ha a család kedvenc Cirmije nézne vissza ránk januárban, vagy valamelyik nyári hónap képe az a tengerpart lenne, ahol tavaly sütkéreztünk. Ennél még rosszabb, hogy az asztali naptárak többségében még képek sincsenek, pedig hogy feldobná a monoton munkanapokat, ha kicsit színesebbek lennének.

Leginkább a fenti okok miatt néhány éve megpróbálkoztunk az online naptár készítéssel, ami egyszerűbbnek bizonyult, mint azt előre gondoltuk volna. Azóta pedig nincs megállás, minden év végén elkészül a saját példányunk, és külön egyedi tervezésű naptárt kapnak a szülők és nagyszülők is.

Do it yourself!

Az utóbbi időben agyon divatos kifejezéssé vált a DIY, vagyis a „do it yourself” kifejezés, ami nagyjából annyit jelent: csináld magad! Ma már nem az a nagyszám, ha bemegyünk a boltba, és veszünk valami dizájnos dolgot. Az igazán menő az, ha mi magunk készítjük el.

Persze ehhez legtöbbször kell némi kézügyesség, sok-sok türelem, és idő, amiből valahogy sosincs elég. Így marad a kapkodás, és a bosszankodás, ha emiatt mégsem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztük. Pedig ennek az egésznek éppen az lenne az értelme, hogy élvezzük, amit csinálunk.

Az online naptárkészítés pont egy ilyen „csináld magad” program lehet, mert kis kreativitással igazán szuper dolgokat alkothatunk, mivel egy könnyen kezelhető online naptár készítő program lesz a segítségünkre. Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amit mi szeretnénk, és az is garantált, hogy élvezni fogjuk a fotóválogatás és az összeállítás minden percét.

Igazi terápiás program ez, mikor végre kikapcsolhatunk, és átélhetjük az alkotás örömét.

 

Akit érdekelnek a részletek, figyeljen, mert a következőkben megmutatjuk azt is, hogyan lehet lépésről lépésre haladva egy kényelmes fotelben ülve online naptárt készíteni.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »