Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

 

Csináld magad online pofonegyszerűen!

Ha kicsit jobban belegondolunk, miért nem szeretjük a hagyományos naptárakat, prózaibb lesz a válasz, mint gondolnánk. Egyszerűen azért, mert semmitmondóak, olyan virágcsokros, kiscicás, kiskutyás fotókkal rakják teli őket, ami csak egy a sok közül. De milyen jól nézne ki, ha a család kedvenc Cirmije nézne vissza ránk januárban, vagy valamelyik nyári hónap képe az a tengerpart lenne, ahol tavaly sütkéreztünk. Ennél még rosszabb, hogy az asztali naptárak többségében még képek sincsenek, pedig hogy feldobná a monoton munkanapokat, ha kicsit színesebbek lennének.

Leginkább a fenti okok miatt néhány éve megpróbálkoztunk az online naptár készítéssel, ami egyszerűbbnek bizonyult, mint azt előre gondoltuk volna. Azóta pedig nincs megállás, minden év végén elkészül a saját példányunk, és külön egyedi tervezésű naptárt kapnak a szülők és nagyszülők is.

Do it yourself!

Az utóbbi időben agyon divatos kifejezéssé vált a DIY, vagyis a „do it yourself” kifejezés, ami nagyjából annyit jelent: csináld magad! Ma már nem az a nagyszám, ha bemegyünk a boltba, és veszünk valami dizájnos dolgot. Az igazán menő az, ha mi magunk készítjük el.

Persze ehhez legtöbbször kell némi kézügyesség, sok-sok türelem, és idő, amiből valahogy sosincs elég. Így marad a kapkodás, és a bosszankodás, ha emiatt mégsem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztük. Pedig ennek az egésznek éppen az lenne az értelme, hogy élvezzük, amit csinálunk.

Az online naptárkészítés pont egy ilyen „csináld magad” program lehet, mert kis kreativitással igazán szuper dolgokat alkothatunk, mivel egy könnyen kezelhető online naptár készítő program lesz a segítségünkre. Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amit mi szeretnénk, és az is garantált, hogy élvezni fogjuk a fotóválogatás és az összeállítás minden percét.

Igazi terápiás program ez, mikor végre kikapcsolhatunk, és átélhetjük az alkotás örömét.

 

Akit érdekelnek a részletek, figyeljen, mert a következőkben megmutatjuk azt is, hogyan lehet lépésről lépésre haladva egy kényelmes fotelben ülve online naptárt készíteni.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék a vidám hétköznapokért Szeretjük az egyedi dolgokat, hiszen a legszürkébb hétköznapokat is színessé tehetik. Talán nem is gondolnánk, hogy még a leghétköznapibb dolgainkat is, mint például egy bögre, egyedülállóvá varázsolhatjuk egy jól megválasztott fotóval, vagy felirattal. Mitől lesz különleges egy fényképes bögre?

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv készítése

Fotókönyv készítése

Mielőtt fotókönyv készítésbe fogsz! Az online fotókönyv szerkesztőprogramoknak köszönhetően már egyáltalán nem ördöngösség elkészíteni egy fotókönyvet. Ha igazán igényes, szépen kidolgozott fotókönyvet szeretnénk, érdemes elolvasni néhány kulisszatitkot. Az alapvető feladatok, mielőtt fotókönyvet készítünk

Elolvasom a bejegyzést »
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »