Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Már megint eltelt egy év, tombol az ajándékozási láz

Szinte észre sem vesszük, és máris elrepült egy év. Fokozottan igaz ez a karácsonyra, de nagyjából ugyanígy vagyunk minden évfordulós ünneppel. Ha egyedi alkalomról van szó, talán ajándékozás terén is könnyebb dolgunk van, de néha cserbenhagy minket a fantáziánk, és ilyenkor bizony jól jön egy kis segítség. Fényképes ajándékokkal sosem fogunk mellé, de még ez esetben is vár ránk egy fontos feladat, ki kell találnunk, hogy a célszemély minek örülne a legjobban.

Mi személy szerint szeretjük az olyan oldalakat, ahol nem kell órákat töltenünk azzal, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Ilyen a Sooters is, ahol az ajándékötleteket négy fő csoportra bontva máris megkönnyítik a dolgunkat.

Szuper ajándékötletek mindenkinek

Említettük a négy fő kategóriát, ami közül az első kettő igen kézenfekvő, itt ugyanis nemek szerint csoportosítanak.

Állítólag a nők könnyebb esetek, legalábbis ajándékozás terén, és valóban, ha megnézzük, a legtöbb ajánlatot itt találjuk az olyan apróságoktól kezdve, mint egy fényképes bögre, kulcstartó, a strandtáskán át az egészen a komoly fali dekorációkig. Azt azonban már így is sokkal egyszerűbb kiválasztanunk az ajánlatok közül, hogy minek örülne egy tini, vagy egy nagymama. A mi tippünk: az ifjúságnak fényképes tolltartó vagy mobiltartó, lehetőleg olyan, amin a barátaival szerepel, mert az nagyon menő, a nagymama meg odalesz egy olyan kötényért, ami az unokák fotójával van díszítve.

A férfiaknál már oda kell figyelnünk, mert egy fényképes plüss állatkával nem biztos, hogy tudnak mit kezdeni, de egy vagány, fotónyomatos korsó, vagy thermo bögre biztosan náluk is sikert arat. Ez viszont csak a mi két kedvencünk, de van itt még kulacs, hamutartó, öngyújtó, és sorolhatnánk… A lényeg, hogy egy jó fényképpel mind-mind nagyszerű ajándékká válhat.

Ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, a harmadik csoportban a nekik szánt ajándékötletek szerepelnek. Van itt fényképes plüss a kicsiknek, fényképes tornazsák, tolltartó, táskák a nagyobbaknak, vagy a néhány darabostól a komolyabb kihívást jelentő kirakósig mindenféle az örök gyerekeknek. Ez utóbbi egy egész családot képes lekötni, az együtt töltött idő pedig a bónusz ajándék.

Végül ott a karácsony kategóriája, ami nekünk mindig az egyik legnagyobb dilemma, hiszen egyszerre kell sok mindenkinek sokfélét beszerezni. Ennél ideálisabbat nehéz elképzelni, nem kell üzletről üzletre keresgélnünk, az online felületen néhány kattintással beszerezhetjük a hölgyeknek szánt ékszerdobozt, szülőknek egy szép fali dekorációt, a nagyszülőknek fotókönyvet, a gyerekeknek fényképes puzzle-t, a barátoknak pedig valami fotóval díszített kis apróságot.

Ajándék vásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! Szemezgess te is ajándékötleteink közül!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »