Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Már megint eltelt egy év, tombol az ajándékozási láz

Szinte észre sem vesszük, és máris elrepült egy év. Fokozottan igaz ez a karácsonyra, de nagyjából ugyanígy vagyunk minden évfordulós ünneppel. Ha egyedi alkalomról van szó, talán ajándékozás terén is könnyebb dolgunk van, de néha cserbenhagy minket a fantáziánk, és ilyenkor bizony jól jön egy kis segítség. Fényképes ajándékokkal sosem fogunk mellé, de még ez esetben is vár ránk egy fontos feladat, ki kell találnunk, hogy a célszemély minek örülne a legjobban.

Mi személy szerint szeretjük az olyan oldalakat, ahol nem kell órákat töltenünk azzal, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Ilyen a Sooters is, ahol az ajándékötleteket négy fő csoportra bontva máris megkönnyítik a dolgunkat.

Szuper ajándékötletek mindenkinek

Említettük a négy fő kategóriát, ami közül az első kettő igen kézenfekvő, itt ugyanis nemek szerint csoportosítanak.

Állítólag a nők könnyebb esetek, legalábbis ajándékozás terén, és valóban, ha megnézzük, a legtöbb ajánlatot itt találjuk az olyan apróságoktól kezdve, mint egy fényképes bögre, kulcstartó, a strandtáskán át az egészen a komoly fali dekorációkig. Azt azonban már így is sokkal egyszerűbb kiválasztanunk az ajánlatok közül, hogy minek örülne egy tini, vagy egy nagymama. A mi tippünk: az ifjúságnak fényképes tolltartó vagy mobiltartó, lehetőleg olyan, amin a barátaival szerepel, mert az nagyon menő, a nagymama meg odalesz egy olyan kötényért, ami az unokák fotójával van díszítve.

A férfiaknál már oda kell figyelnünk, mert egy fényképes plüss állatkával nem biztos, hogy tudnak mit kezdeni, de egy vagány, fotónyomatos korsó, vagy thermo bögre biztosan náluk is sikert arat. Ez viszont csak a mi két kedvencünk, de van itt még kulacs, hamutartó, öngyújtó, és sorolhatnánk… A lényeg, hogy egy jó fényképpel mind-mind nagyszerű ajándékká válhat.

Ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, a harmadik csoportban a nekik szánt ajándékötletek szerepelnek. Van itt fényképes plüss a kicsiknek, fényképes tornazsák, tolltartó, táskák a nagyobbaknak, vagy a néhány darabostól a komolyabb kihívást jelentő kirakósig mindenféle az örök gyerekeknek. Ez utóbbi egy egész családot képes lekötni, az együtt töltött idő pedig a bónusz ajándék.

Végül ott a karácsony kategóriája, ami nekünk mindig az egyik legnagyobb dilemma, hiszen egyszerre kell sok mindenkinek sokfélét beszerezni. Ennél ideálisabbat nehéz elképzelni, nem kell üzletről üzletre keresgélnünk, az online felületen néhány kattintással beszerezhetjük a hölgyeknek szánt ékszerdobozt, szülőknek egy szép fali dekorációt, a nagyszülőknek fotókönyvet, a gyerekeknek fényképes puzzle-t, a barátoknak pedig valami fotóval díszített kis apróságot.

Ajándék vásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! Szemezgess te is ajándékötleteink közül!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »