Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Már megint eltelt egy év, tombol az ajándékozási láz

Szinte észre sem vesszük, és máris elrepült egy év. Fokozottan igaz ez a karácsonyra, de nagyjából ugyanígy vagyunk minden évfordulós ünneppel. Ha egyedi alkalomról van szó, talán ajándékozás terén is könnyebb dolgunk van, de néha cserbenhagy minket a fantáziánk, és ilyenkor bizony jól jön egy kis segítség. Fényképes ajándékokkal sosem fogunk mellé, de még ez esetben is vár ránk egy fontos feladat, ki kell találnunk, hogy a célszemély minek örülne a legjobban.

Mi személy szerint szeretjük az olyan oldalakat, ahol nem kell órákat töltenünk azzal, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Ilyen a Sooters is, ahol az ajándékötleteket négy fő csoportra bontva máris megkönnyítik a dolgunkat.

Szuper ajándékötletek mindenkinek

Említettük a négy fő kategóriát, ami közül az első kettő igen kézenfekvő, itt ugyanis nemek szerint csoportosítanak.

Állítólag a nők könnyebb esetek, legalábbis ajándékozás terén, és valóban, ha megnézzük, a legtöbb ajánlatot itt találjuk az olyan apróságoktól kezdve, mint egy fényképes kulcstartó, a strandtáskán át az egészen a komoly fali dekorációkig. Azt azonban már így is sokkal egyszerűbb kiválasztanunk az ajánlatok közül, hogy minek örülne egy tini, vagy egy nagymama. A mi tippünk: az ifjúságnak fényképes mobiltartó, lehetőleg olyan, amin a barátaival szerepel, mert az nagyon menő, a nagymama meg odalesz egy olyan kötényért, ami az unokák fotójával van díszítve.

A férfiaknál már oda kell figyelnünk, mert egy fényképes plüss állatkával nem biztos, hogy tudnak mit kezdeni, de egy vagány, fotónyomatos korsó, vagy thermo bögre biztosan náluk is sikert arat. Ez viszont csak a mi két kedvencünk, de van itt még kulacs, hamutartó, öngyújtó, és sorolhatnánk… A lényeg, hogy egy jó fényképpel mind-mind nagyszerű ajándékká válhat.

Ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, a harmadik csoportban a nekik szánt ajándékötletek szerepelnek. Van itt fényképes plüss a kicsiknek, fényképes tornazsák, tolltartó, táskák a nagyobbaknak, vagy a néhány darabostól a komolyabb kihívást jelentő kirakósig mindenféle az örök gyerekeknek. Ez utóbbi egy egész családot képes lekötni, az együtt töltött idő pedig a bónusz ajándék.

Végül ott a karácsony kategóriája, ami nekünk mindig az egyik legnagyobb dilemma, hiszen egyszerre kell sok mindenkinek sokfélét beszerezni. Ennél ideálisabbat nehéz elképzelni, nem kell üzletről üzletre keresgélnünk, az online felületen néhány kattintással beszerezhetjük a hölgyeknek szánt ékszerdobozt, szülőknek egy szép fali dekorációt, a nagyszülőknek fotókönyvet, a gyerekeknek fényképes puzzle-t, a barátoknak pedig valami fotóval díszített kis apróságot.

Ajándék vásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! Szemezgess te is ajándékötleteink közül!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »
Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Volt már téma, miért jó céges ajándéktárgyakat készíttetni, akár kollégáknak, akár üzleti partnereinknek szánjuk. Egyre terjed ez a trend, de még mindig sok cégvezetőnek eszébe sem jut ilyesmi, legfeljebb, ha valami kihagyhatatlan akcióval találja szemben magát, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Elolvasom a bejegyzést »
Új divat: az online naptár készítés

Új divat: az online naptár készítés

Tegye fel a kezét, akinek lóg még otthon a falon hagyományos naptár! Gyanítjuk, nem sok jelentkező lesz. Hogy miért? Talán mert a digitalizált világban már egyre inkább funkcióját veszti. Most megmutatjuk, miért is jó dolog, ha mégis ragaszkodunk kicsit a hagyományoshoz. 

Elolvasom a bejegyzést »