Egérpad saját fényképpel

Akár egy egérpadot is feldobhatsz egyedi fotóval, vagy egy személyes élményről készült képpel. Ezt az ajándékot pedig nem csak barátnak, rokonnak adhatod, hanem akár magadnak is elkészítheted.

egerpad.jpg


Megrendelem

 

 

Ha van informatikus ismerősöd, biztosan szívesen használna olyan egérpadot, ami személyre szabottan csak neki készült.

A munka, de a játék is jobban megy, ha közben a kedvenc fényképeddel ellátottegérpadra pillanthatsz. De ha egyszerűen csak az otthoni számítógépezést szeretnéd feldobni egy kicsit, akkor is választhatsz kétféle típus közül.


 • Egyedi fényképes egérpad készítés könnyedén, egyszerűen két kattintással!
 • 19 x 23 cm méretben rendelheted, de választhatsz kör alakú egérpadot is!
 • Anyag: 0,5 cm szivacsgumi (csúszásmentes)

Kor alakú egérpad tervező

 

Egérpad saját fényképeddel most 1490 Ft-ért!

 

 

SOS 24 órás szolgáltatás

 

 

Az egérpad elkészítésekor egy speciális eljárást, úgynevezett szublimálást alkalmazunk, hogy minél tartósabb legyen az ajándéktárgyra nyomtatott fotó. Ennél az eljárásnál viszont számolni kell egy 4-5 mm-es ráhagyással, ami azt jelenti, hogy az ajándéktárgyra kerülő fotó széleiből 4-5 millimétert le kell majd csípnünk. Ez természetesen a kép minőségét semmi esetre sem rontja. Mindössze olyan képet érdemes választani, aminek a széleiből 4-5 milliméter nyugodtan levágható.

 

Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár másnapra a kezedben az ajándék.

 1. Válassz ajándékot
  Válassz ajándékot

  Egyedi póló? Bögre? Egyedi képeslapok? Esetleg valami különlegesebbre vágysz? Egy puzzle? Esetleg hűtőmágnes vagy Iphone-tok?

 2. Tervezd személyessé
  Tervezd személyessé

  Ha kiválasztottad a megfelelő ajándékot, már csak jó képekre van szükséged. Ha már tudod, mire van szükséged, használd online tervező felületünket és vágj bele!

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 500 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány