Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék a vidám hétköznapokért

Szeretjük az egyedi dolgokat, hiszen a legszürkébb hétköznapokat is színessé tehetik. Talán nem is gondolnánk, hogy még a leghétköznapibb dolgainkat is, mint például egy bögre, egyedülállóvá varázsolhatjuk egy jól megválasztott fotóval, vagy felirattal.

Mitől lesz különleges egy fényképes bögre?

A Sooters ehhez több bögre alternatívát is kínál.

Természetesen a nagy kedvencek a fotóval díszített változatok, nekünk is díszeleg már jó néhány a polcon. Sőt, nemcsak díszeleg, nap-mint nap használjuk is, mert jólesik, mikor a hűvös téli estén nyári emlékeket idéző bögréből kortyoljuk a forró teát, vagy éppen a munkahelyen kedvenc fényképes bögrénkből isszuk a kávét.

Érdemes kiemelni, hogy az egyediség általában társul a féltéssel is, mert ami egyedi, arra sokkal jobban kell vigyázni. De nem ebben az esetben, ugyanis, ha a Sooterstől rendelünk bögrét, akkor nem csak különleges, de minőségi terméket is kapunk.  Ami természetesen strapabíró, így a mindennapi használat mellett is ugyanolyan tökéletes marad. Emiatt pedig még egyedibbé válik.

Egyedi bögre mindenkinek, minden alkalomra

Nem feltétlenül a fénykép tesz egyedivé egy tárgyat. Így például egy zodiákus bögre is jó választás, de érdemes még szétnézni a divatbögrék között is, hiszen bár nem száz százalékban egyedi termékek, mégis különlegesek. És biztosan nem mindenki asztalán találni ilyeneket.

Ne feledkezzünk meg a feliratokról sem, egyedivé varázsolhatjuk a kiválasztott bögrét egy becenévvel, jókívánsággal, vagy egy titkos szlogennel, aminek a jelentését nem mindenki ismeri.

Cégeknek szuper tipp, ha egyedi bögréjüket saját logójukkal készíttetik el, és ezzel ajándékozzák meg ügyfeleiket, partnereiket, dolgozóikat.

Még ha százat rendelünk is belőle, akkor is egyedi, ez az egyedisége pedig nem másban rejlik, mint az egységteremtő erejében, hiszen a maga módján az összetartozást szimbolizálja.

Egy egyedi fényképes bögre minden alkalmat feldob, és emlékezetessé tesz, így szuper választás szülinapra, névnapra, karácsonyra és évfordulókra is, hiszen egyszerre hasznos és különleges is. Ráadásul mindig szép emlékeket idéz fel.

Nektek van már sajátotok? Ha nincs, itt az alkalom, készítsetek egyet!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Fotókönyv készítése

Fotókönyv készítése

Mielőtt fotókönyv készítésbe fogsz! Az online fotókönyv szerkesztőprogramoknak köszönhetően már egyáltalán nem ördöngösség elkészíteni egy fotókönyvet. Ha igazán igényes, szépen kidolgozott fotókönyvet szeretnénk, érdemes elolvasni néhány kulisszatitkot. Az alapvető feladatok, mielőtt fotókönyvet készítünk

Elolvasom a bejegyzést »
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »