Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék a vidám hétköznapokért

Szeretjük az egyedi dolgokat, hiszen a legszürkébb hétköznapokat is színessé tehetik. Talán nem is gondolnánk, hogy még a leghétköznapibb dolgainkat is, mint például egy bögre, egyedülállóvá varázsolhatjuk egy jól megválasztott fotóval, vagy felirattal.

Mitől lesz különleges egy fényképes bögre?

A Sooters ehhez több bögre alternatívát is kínál.

Természetesen a nagy kedvencek a fotóval díszített változatok, nekünk is díszeleg már jó néhány a polcon. Sőt, nemcsak díszeleg, nap-mint nap használjuk is, mert jólesik, mikor a hűvös téli estén nyári emlékeket idéző bögréből kortyoljuk a forró teát, vagy éppen a munkahelyen kedvenc fényképes bögrénkből isszuk a kávét.

Érdemes kiemelni, hogy az egyediség általában társul a féltéssel is, mert ami egyedi, arra sokkal jobban kell vigyázni. De nem ebben az esetben, ugyanis, ha a Sooterstől rendelünk bögrét, akkor nem csak különleges, de minőségi terméket is kapunk.  Ami természetesen strapabíró, így a mindennapi használat mellett is ugyanolyan tökéletes marad. Emiatt pedig még egyedibbé válik.

Egyedi bögre nyomtatás mindenkinek, minden alkalomra

Nem feltétlenül a fénykép tesz egyedivé egy tárgyat. Így például egy zodiákus bögre is jó választás, de érdemes még szétnézni a divatbögrék között is, hiszen bár nem száz százalékban egyedi termékek, mégis különlegesek. És biztosan nem mindenki asztalán találni ilyeneket.

Ne feledkezzünk meg a feliratokról sem, egyedivé varázsolhatjuk a kiválasztott bögrét egy becenévvel, jókívánsággal, vagy egy titkos szlogennel, aminek a jelentését nem mindenki ismeri.

Cégeknek szuper tipp, ha egyedi bögréjüket saját logójukkal készíttetik el, és ezzel ajándékozzák meg ügyfeleiket, partnereiket, dolgozóikat.

Még ha százat rendelünk is belőle, akkor is egyedi, ez az egyedisége pedig nem másban rejlik, mint az egységteremtő erejében, hiszen a maga módján az összetartozást szimbolizálja.

Egy egyedi fényképes bögre minden alkalmat feldob, és emlékezetessé tesz, így szuper választás szülinapra, névnapra, karácsonyra és évfordulókra is, hiszen egyszerre hasznos és különleges is. Ráadásul mindig szép emlékeket idéz fel.

Nektek van már sajátotok? Ha nincs, itt az alkalom, készítsetek egyet!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »