Egyedi fényépes bögrék

Egyedi fényépes bögrék a vidám hétköznapokért

Szeretjük az egyedi dolgokat, hiszen a legszürkébb hétköznapokat is színessé tehetik. Talán nem is gondolnánk, hogy még a leghétköznapibb dolgainkat is, mint például egy bögre, egyedülállóvá varázsolhatjuk egy jól megválasztott fotóval, vagy felirattal.

Mitől lesz különleges egy fényképes bögre?

A Sooters ehhez több bögre alternatívát is kínál.

Természetesen a nagy kedvencek a fotóval díszített változatok, nekünk is díszeleg már jó néhány a polcon. Sőt, nemcsak díszeleg, nap-mint nap használjuk is, mert jólesik, mikor a hűvös téli estén nyári emlékeket idéző bögréből kortyoljuk a forró teát, vagy éppen a munkahelyen kedvenc fényképes bögrénkből isszuk a kávét.

Érdemes kiemelni, hogy az egyediség általában társul a féltéssel is, mert ami egyedi, arra sokkal jobban kell vigyázni. De nem ebben az esetben, ugyanis, ha a Sooterstől rendelünk bögrét, akkor nem csak különleges, de minőségi terméket is kapunk.  Ami természetesen strapabíró, így a mindennapi használat mellett is ugyanolyan tökéletes marad. Emiatt pedig még egyedibbé válik.

Egyedi bögre nyomtatás mindenkinek, minden alkalomra

Nem feltétlenül a fénykép tesz egyedivé egy tárgyat. Így például egy zodiákus bögre is jó választás, de érdemes még szétnézni a divatbögrék között is, hiszen bár nem száz százalékban egyedi termékek, mégis különlegesek. És biztosan nem mindenki asztalán találni ilyeneket.

Ne feledkezzünk meg a feliratokról sem, egyedivé varázsolhatjuk a kiválasztott bögrét egy becenévvel, jókívánsággal, vagy egy titkos szlogennel, aminek a jelentését nem mindenki ismeri.

Cégeknek szuper tipp, ha egyedi bögréjüket saját logójukkal készíttetik el, és ezzel ajándékozzák meg ügyfeleiket, partnereiket, dolgozóikat.

Még ha százat rendelünk is belőle, akkor is egyedi, ez az egyedisége pedig nem másban rejlik, mint az egységteremtő erejében, hiszen a maga módján az összetartozást szimbolizálja.

Egy egyedi fényképes bögre minden alkalmat feldob, és emlékezetessé tesz, így szuper választás szülinapra, névnapra, karácsonyra és évfordulókra is, hiszen egyszerre hasznos és különleges is. Ráadásul mindig szép emlékeket idéz fel.

Nektek van már sajátotok? Ha nincs, itt az alkalom, készítsetek egyet!

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »