Szolgáltatásaink

A Sootersnél megtalálsz minden olyan szolgáltatást, ami a fotókidolgozáshoz kapcsolódik. Legyen szó fotókönyvről, fényképes naptárról vagy egyedi ajándéktárgyakról, a saját ízlésed szerint készítheted el bármelyiket.

Digitális fotókidolgozás

A Sootersnél pontosan tudjuk, milyen fontosak neked a fényképeid, ezért automata gépek helyett munkatársaink felügyelik a képek előhívását. Minden képen ingyenes korrekciót végzünk, hogy te mindig a legjobb minőségű képeket vehesd a kezedbe. Prémium fénykép nyomtatási technológiánknak köszönhetően képeid évek múltán is megőrzik élénk színüket, nem fakulnak meg.
Akár egyszerű képkidolgozásra, akár olyan kreatív megoldásokra van szükséged, mint a fotókollázs vagy a fotómozaik, munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek.

Bővebben olvasnál képkidolgozási szolgáltatásainkról? Itt megteheted »

Online képkidolgozó felületünk segítségével gyorsan és könnyedén leadhatod megrendelésedet. Ha már kiválasztottad a képeket, lépj tovább online felületünkre »

Fotókönyv

Szeretnél egy egyedi fotókönyvet, amiben csokorba gyűjtheted a legjobb képeidet? Készíthetsz bármilyen tematikus fotókönyvet, szabadalmaztatott kötési technológiánknak köszönhetően garantáltan nem fog szétesni, évek múlva is olyan szép lesz, mint amikor először a kezedbe vetted.
Intelligens rendszerezési technológiával működő szoftverünk végigvezet téged a fotókönyv készítés minden lépésén, neked csupán a képeket és a megfelelő hátteret kell kiválasztanod. Választhatsz többféle színű és anyagú borító közül, így a fotókönyved megjelenését is személyre szabhatod.

Fotókönyveinkről bővebben itt tájékozódhatsz »

Fényképes naptár

Visszanéznéd minden hónapban a legkellemesebb emlékeidet? Válogass fényképes naptáraink közül! Akár az egylapos, akár a 12 lapos megoldást kedveled, kínálatunkban megtalálod a neked tetszőt. Online naptárszerkesztőnk segítségével kiválaszthatod az asztalodra vagy a faladra legjobban illő megjelenést, vagy összeállíthatsz egy igazán személyre szóló ajándékot.

Bővebb információkat fényképes naptárainkról itt találhatsz »

Összeállítanád egyedi fényképes naptárad? Online naptárkészítőnk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted!

Fényképes ajándéktárgyak

Megajándékoznád szeretteidet, barátaidat, de nincs ötleted? Túllépnél a fényképes bögrén és az egyedi pólón? Kínálatunkban persze ezeket is megtalálod, de ha valami különlegesebbre vágysz, kreatív lehetőségeket kínálunk neked! Készíts egyedi puzzle-t, fényképes hűtőmágnest, vagy egy olyan okostelefon tokot, amilyen garantáltan nem látsz másnál!

Megnéznéd kínálatunkat? Szemezgess kedvedre fényképes ajándéktárgyainkból! Lépj tovább online felületünkre »

Mit, mennyiért?

Mivel számtalan termékünk és szolgáltatásunk van, összegyűjtöttük neked egy összefoglaló táblázatban a teljes árlistánkat.
Ha érdekelnek a részletek, itt utánanézhetsz árainknak »

Ha pedig beleolvasnál gyakori kérdéseinkbe, itt megteheted»

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »