Szolgáltatásaink

A Sootersnél megtalálsz minden olyan szolgáltatást, ami a fotókidolgozáshoz kapcsolódik. Legyen szó fotókönyvről, fényképes naptárról vagy egyedi ajándéktárgyakról, a saját ízlésed szerint készítheted el bármelyiket.

Digitális fotókidolgozás

A Sootersnél pontosan tudjuk, milyen fontosak neked a fényképeid, ezért automata gépek helyett munkatársaink felügyelik a képek előhívását. Minden képen ingyenes korrekciót végzünk, hogy te mindig a legjobb minőségű képeket vehesd a kezedbe. Prémium fénykép nyomtatási technológiánknak köszönhetően képeid évek múltán is megőrzik élénk színüket, nem fakulnak meg.
Akár egyszerű képkidolgozásra, akár olyan kreatív megoldásokra van szükséged, mint a fotókollázs vagy a fotómozaik, munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek.

Bővebben olvasnál képkidolgozási szolgáltatásainkról? Itt megteheted »

Online képkidolgozó felületünk segítségével gyorsan és könnyedén leadhatod megrendelésedet. Ha már kiválasztottad a képeket, lépj tovább online felületünkre »

Fotókönyv

Szeretnél egy egyedi fotókönyvet, amiben csokorba gyűjtheted a legjobb képeidet? Készíthetsz bármilyen tematikus fotókönyvet, szabadalmaztatott kötési technológiánknak köszönhetően garantáltan nem fog szétesni, évek múlva is olyan szép lesz, mint amikor először a kezedbe vetted.
Intelligens rendszerezési technológiával működő szoftverünk végigvezet téged a fotókönyv készítés minden lépésén, neked csupán a képeket és a megfelelő hátteret kell kiválasztanod. Választhatsz többféle színű és anyagú borító közül, így a fotókönyved megjelenését is személyre szabhatod.

Fotókönyveinkről bővebben itt tájékozódhatsz »

Fényképes naptár

Visszanéznéd minden hónapban a legkellemesebb emlékeidet? Válogass fényképes naptáraink közül! Akár az egylapos, akár a 12 lapos megoldást kedveled, kínálatunkban megtalálod a neked tetszőt. Online naptárszerkesztőnk segítségével kiválaszthatod az asztalodra vagy a faladra legjobban illő megjelenést, vagy összeállíthatsz egy igazán személyre szóló ajándékot.

Bővebb információkat fényképes naptárainkról itt találhatsz »

Összeállítanád egyedi fényképes naptárad? Online naptárkészítőnk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted!

Fényképes ajándéktárgyak

Megajándékoznád szeretteidet, barátaidat, de nincs ötleted? Túllépnél a fényképes bögrén és az egyedi pólón? Kínálatunkban persze ezeket is megtalálod, de ha valami különlegesebbre vágysz, kreatív lehetőségeket kínálunk neked! Készíts egyedi puzzle-t, fényképes hűtőmágnest, vagy egy olyan okostelefon tokot, amilyen garantáltan nem látsz másnál!

Megnéznéd kínálatunkat? Szemezgess kedvedre fényképes ajándéktárgyainkból! Lépj tovább online felületünkre »

Mit, mennyiért?

Mivel számtalan termékünk és szolgáltatásunk van, összegyűjtöttük neked egy összefoglaló táblázatban a teljes árlistánkat.
Ha érdekelnek a részletek, itt utánanézhetsz árainknak »

Ha pedig beleolvasnál gyakori kérdéseinkbe, itt megteheted»