Lepd meg a párod egy egyedi Valentin napi ajándékkal!

Lepd meg a párod egy egyedi Valentin napi ajándékkal!

Használd a Valentin napi kuponkódot és 20% jóváírunk: VAL22 Ajándékozd meg azt akit igazán szeretsz, egy egyedi ajándékkal!

Tovább a termékekhez »

Szerelemes ajándék SZEPTEMBER 30-ig

SZUPER  AJÁNDÉK 1000 Ft.- kedvezménnyel

Legyen tied most 1000 Ft.-kedvezménnyel, egy kiváló minőségü  szív alakú párna , melyet igazán különlegessé tehetsz a kedvenc fényképeddel, idézeteddel vagy grafikáddal!

Az ajánlat meghatározott ideig és limitált mennyiségben elérhető! 

 
AJÁNLATUNK SZEPTEMBER 30.-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES.
 
Hogyan kaphatod meg?

  • 1.Rendelj egyedi szív alakú párnát saját fényképpel szöveggel vagy garfikával  2020-09-30 éjfélig 
  • 2. A kosárnál a kuponmezőbe helyezd el a következő  kódot  –   CUPID50

Kattints és rendeld meg itt»»»

 

 

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »