Gyakori kérdések


Milyen fényképes ajándéktárgyakat tudok rendelni a Sooterstől?
Többféle fényképes ajándéktárgyat tudsz rendelni tőlünk. Választhatsz az egyedi pólók, fényképes bögrék, fényképes párnák, egyedi képeslapok, fényképes puzzle és egyéb fényképes ajándékok közül.

Hogyan készíthetem el a kiválasztott ajándékot?

Az egyszerű összeállításhoz egy online tervező felület nyújt neked segítséget, ahol kiválaszthatod a kívánt terméket, feltöltheted a kiválasztott képet és megadhatod a méreteket, színeket, mintákat is.
Hogyan vehetem át az elkészült ajándékot?
Az elkészült ajándékot átveheted ügyfélszolgálatunkon díjmentesen, vagy az ország több mint 1000 GLS pontján, vagy automatákba, de természetesen kérhetsz házhoz szállítást is.

Mikor vehetem át az elkészült ajándékot?

Az ajándékot akár már 48 óra múlva Decemberbe 72 óra múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. De arra is van mód, hogy 3 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. December hónapban a 3 órás express rendelés, 24 órára módosul. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk.
A rendelés elkészüléséről visszaigazoló levelet küldünk.
A kiemelt időszakokban, a túlterheltség miatt  a rendelések elkészítési ideje + 1-2 nappal módosulhat.

Vállaltok garanciát az ajándékokra?

Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az ajándékokra is. A megrendelésedet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!