Gyakori kérdések


Milyen típusú fényképes naptárat tudok készíteni?
Készíthetsz egy lapos, vagy 13 lapos spirálozott naptárat, asztali és fali kivitelben is.

Milyen méretű fényképes naptárat készíthetek az online szerkesztő felület segítségével?

Többféle méret közül is választhatsz. Lehet akár 20x30 cm-es 1 vagy 12+1 lapos, 30x45 cm-es 1 vagy 12+1 lapos naptár is.
Kétoldalas naptárat is készíthetsz, melynek mérete 22x28 cm.


Hány képet választhatok a fényképes naptárba?
Ha 1 lapos naptárat rendelsz, akkor több képet is tudsz hozzá választani. Ha 12+1 lapos naptár mellett döntesz, akkor szintén korlátlan mennyiségű fotót választhatsz és helyezhetsz el a fényképes naptárba. https://www.sooters.hu/naptar-keszites/

Választhatok egyedi megjelenést a naptárhoz?

Természetesen többféle lehetőség közül választhatsz. A rendelés folyamán kiválaszthatod, hogy milyen mintájú naptárat szeretnél 100 sablon áll azonnal rendelkezésedre.

Mikor vehetem át az elkészült naptárat?

A naptárat akár már 48 decemberben 72 órán belül át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. De arra is van mód, hogy 3 óra , decemberi hónapban 24 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk. További lehetőségekről és naptár rendelési információkról itt olvashatsz bővebben

Hogyan vehetem át az elkészült naptáramat?

Az elkészült naptáradat átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország több mint 1000 Gls pontjain és automatákban, de kérhetsz házhoz szállítást is.

Vállaltok garanciát a fényképes naptárra?

Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általad készített fényképes naptárra is. A megrendelésedet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!