Gyakori kérdések


Milyen méretekben hívathatok elő képeket?

Akár kisebb, akár nagyobb méretben is elő tudod hívatni a fotóidat. Ezek közül a méretek közül választhatsz: Klasszikus méretek a 9x13 cm, 10x13 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm, 18x24 cm, 20x30 cm, 30x45 cm. Extra méretek melyet szintén rendelni tudsz  a 6x9 cm, 7x10 cm , 13x13 cm, 20x20 cm. illetve a 30x30 cm méret. 

A számodra megfelelő képméreteket online képkidolgozó rendszerünkben könnyedén ki tudod választani.

Beállíthatom az arányokat, a képvágást és a színeket is?

Mindent beállíthatsz egyszerűen, képnyomtatás felületen képarányokat, vágásokat is egyaránt.

Teljes kitöltés

A ''Teljes kitöltés'' eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival. Ezt a rendszerünk megmutatja részedre és szabadon állítható a vágás, amennyiben szükséges.
A nyomtatási labortechnikából adódóan a képkészítés során, 2 mm mindenütt a kép körül egységesen levágásra kerül.

Eredeti arányok 

Az „Eredeti arányok” megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak. Ezt az eljárást abban az esetben javasolt kérni, amikor a „Teljes kitöltés” eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. Amennyiben 3:4-es oldalarányban készültek a fényképei, javasoljuk a 10x13-as méret rendelését.

Vágás kontrol

A Képvágás opció lehetővé teszi a kép, nem kívánt elemeinek levágását a sarkok húzásával. 
Vagy ha úgy tetszik, egyszerűen kiválaszthatod egy arányt, és a kép ennek megfelelően le lesz vágva.


Hangulat a képeidnek!

Ha kedved tartja átalakíthatod fotóidat  fekete-fehérre, vagy hozzáadhatsz egyéni szűrőket az egyéni kép hangulata érdekében. Tedd személyessé és ragyogóvá fényképeidet egyetlen mozdulattal, beállítva a fényerőt, kontrasztot és a telítettséget.

Mennyi időn belül készülnek el a képek?
A képeket akár már 48 óra múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. Kérlek vedd figyelmbe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak! De arra is van mód, hogy 3 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. Ezt az alapárhoz képest 30%-os felárral tudjuk vállalni. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk.

Kérhetek házhoz szállítást?
Igen, a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 48-72 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 1290 Ft.


Hol vehetem át az elkészült megrendelést?
Több lehetőség van a termékek átvételére.
Amennyiben központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd be átvételi helyként, akkor 48 órán belül, 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő címen tudod átvenni a termékeket.
De a megrendelésedet a GLS Pontjainkon keresztül is át tudod venni 1290 Ft ellenében, országszerte, több mint 1000 ügyfélponton.

Milyen fotópapírra nyomtatjátok a képeket?

Képeidet kidolgoztathatod  extra prémium minőségű, supreme vagy gyöngyházfényű fotópapíron. Kiválaszthatod azt is, hogy matt vagy fényes fotópapírra szeretnéd-e nyomtatni a képeidet. Ezt az online megrendelés során tudod bejelölni. A prémium és supreme papír közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a supreme papír vastagabb, és a speciális emulzió réteg miatt a fotók részletgazdagabbak.

Elakadtam az online fotórendeléssel!  Mit tegyek?

Ha elakadtál vagy nem működik a képfeltöltés, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre vannak optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és működni fog. Kattints ide

Vagy gyere be személyesen központi ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársaink személyes segítséget is tudnak nyújtani neked.

Ha további kérdésed lenne az online rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálati számunkat, a +36 (1) 249 50 76-os számot, vagy írj e-mailt a sooters@sooters.hu címre.

Hogyan lehet saját fotókollázsom?

Fotókollázst letölthető szoftverünk segítségével tudsz elkészíteni. Ehhez ki kell választanod a kollázsra szánt képeket, a kívánt méretet és elrendezést. Ezután pedig csak le kell adond a megrendelésed.

Milyen méretű lehet a fotókollázsom?

A választható méretek fotókollázsból: 30x45 cm, 40x60 cm, 50x70 cm, 60x60 cm, 60x80 cm, 60x100 cm.
A fotókollázshoz azonnal képkeretet is tudsz választani és rendelni .

Hogyan készíthetek vászonfotót?

Vászonfotó készítéséhez használd online tervező felületünket! Töltsd fel a kívánt képedet, állítsd be a megfelelő méretet, és add le megrendelésed!
Kattints a vászonfotó rendeléshez

Milyen méretben rendelhetek vászonfotót?

A választható méretek: 20x30 cm álló és fekvő vászonfotó, 30x40 cm álló és fekvő vászonfotó, 40x60 cm álló és fekvő, vászonfotó, 60x60 cm álló és fekvő vászonfotó, 60x80 cm álló és fekvő vászonfotó.

Milyen méretű fotóposztert rendelhetek?

A választható méretek: 30x45 cm álló és fekvő fotóposzter, 40x60 cm álló és fekvő fotóposzter, 60x60 cm álló és fekvő, fotóposzter, 60x80 cm álló és fekvő fotóposzter 50x70 illetve 60x100 cm álló és fekvő kivitelben.

Vállaltok garanciát a fényképekre, termékekre?

Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általunk előhívott képekre is.
Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!