Gyakori kérdések


Mennyibe kerülnek a Sooters fotókönyvek?
A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító és kötés típusától, valamint annak méretétől függ. Az oldalakon elhelyezhetsz egyetlen képet vagy akár ötvenet, nem a képek száma befolyásolja a könyv árát.
Aktuális árainkról a Fotókönyv árak pontban tájékozódhatsz.

Mit tegyek ha elakadtam?

Fotókönyvedet megrendelheted online szerkesztő felületünk segítségével. Ha Fotókönyv Online felületünk használod és elakadtál, kérlek szánj rá egy pár percet és ismerd meg a funkciókat. Ha továbbra sem találod amit szeretnél kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha nem működik a szerkesztő felület, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre van optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és működni fog.

Mindemellett ügyfélszolgálatunkon,  kollégáink telefonon és e-mailben segítenek neked. Sőt úgy is dönthetsz, hogy egészében ránk bízod a fotókönyved elkészítését. Ez esetben nem kell mást tenned, mint kiválasztani a képeket és meghatározni a sorrendjüket, elküldeni részünkre a sooters@sooters.hu email címre, a többi a mi dolgunk.

Fotókönyv mellett fotófüzetet is készítetek?

Igen, természetesen a keményborítású fotókönyvek mellett puha borítású fotókönyvet is rendelhetsz tőlünk.. Ez a termékünk is az online fotókönyv szerkesztő felületen érhető el, és minden lehetőség megvan a szerkesztéskor.
http://www.sooters.hu/fotokonyv

Választhatok egyedi borítót is a fotókönyvemhez?

Természetesen többféle lehetőség közül választhatsz. Ha  vászonborítást szeretnél, a színek széles skálájából válogathatsz. Ha az elegáns egyedi borítás híve vagy, választhatod egyedi borítóinkat a klasszikus kötéstől egészen a DeLux kategóriáig. Az egyedi borítóinknál matt és fényes borító közül is választhatsz.

Milyen kötési típusok közül választhatok?

Három kötéstípus választható, a Klasszikus könyvkötés, Panoráma kötés és DeLux kötés. A kötés típusa határozza meg az elkészítési időt is. A klasszikus kötés készül el a leggyorsabban, kimagasló minőségben. A DeLux kötés, a kategória csúcsa, fotópapírra készítjük és ezt tart a leghosszabb ideig, mivel manuális és alapos munkát igényel az elkészítése. Egy fotókönyv max. 160 oldalig bővíthető.

Van lehetőségem különböző témák szerint összeállítani a fotókönyvem?

Igen, a Sootersnél a fotókönyved témájához többféle hátteret választhatsz. Lehet a fotókönyved esküvői, születésnapi, készülhet a nyaralás önfeledt pillanataiból, vagy családi élményekből, több mint 100-féle témához illő háttér közül válogathatsz.

Milyen méretű fotókönyveket készíthetek?

Választhatsz standard A/5 (15x20) , A/4-es (20x30 cm-es) fekvő vagy álló fotókönyv formátumot, illetve négyzetes 25x25 cm vagy 30x30 cm-es fotókönyv méretet is.

Hogyan vehetem át a fotókönyvem?

Az elkészült fotókönyvet átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország több mint 1000 GLS átvételi pontján, de kérhetsz házhoz szállítást is. Az átvétel ügyfélszolgálatunkon díjtalan. A futárral történő kiszállítás vagy az átvétel a GLS pontokon, vagy GLS automatákban 1290 Ft.

Vállaltok garanciát a fotókönyvre?

Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általad készített fotókönyvre is. A megrendelésedet csak akkor kell fizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!